Ki a városból... az erdő szélére. Vidéki romantika, és ami mögötte van.

Ki a városból...

Magazinmustra: Éva Kreatív 2014/02.

2014. február 17. - egy.

evakreativ.jpg  Az Éva magazint már decemberben is meg kellett vennem, mert kíváncsi voltam a "Mollie Makes" mellékletre (micsoda alliteráció), amelyet az adventi készülődés jegyében praktikus és házilag is kivitelezhető ajándékötletekkel töltöttek meg. Úgy látszik, a kreatív vonal annyira bejött a magazinnak, hogy februárra saját, DIY-fókuszú különszámmal is jelentkeztek - sőt, ahogy azt a kismadarak csiripeléséből hallani lehet, a fent említett Mollie Makes rendszeres rovat lesz a magazinban.

Kis vadászat után (a Moszkva téren már sehol sincs, a Budagyöngyében bukkantam rá több példányára is) meg is szereztem ezt a kreatív különszámot, amelynek fókuszában a papír áll. Az otthoni barkácsolást megkönnyítendő, a lapban többféle mintás papír is megjelenik, és még többet tölthetünk le, nyomtathatunk ki egy rövid regisztrációt követően.

A témakörök alapvetően nincsenek évszakhoz kötve, ez számomra külön öröm, konkrétan unom már a tavaszi virágfakadással, nyári piknikkel, őszi levelekkel, téli hópelyhekkel megtöltött kötelező köröket. Helyettük vannak parti-, lakásdíszítő-, ajándékozási és gyerekeket célzó ötletek, külföldi alkotóktól - a végeredmény pedig egy igen inspiráló mix. Persze kérdés, hogy a Pinterest korában akarunk-e az inspirálódásért 1495 forintot kiadni?

süti beállítások módosítása